top of page

3.

Oldpain2go

Ons lichaam beschikt over een wonderbaarlijk herstellend vermogen.

Bij acute pijn gaan de alarmsignalen af. Dit is nuttig, hier kunnen we naar handelen. Door bijvoorbeeld een wond te verzorgen of een gekneusde pols rust te geven, zodat het kan herstellen. Echter, in het geval van chronische pijn, geeft het lichaam alarmsignalen oaf die eigenlijk geen logische functie meer hebben.

 

Oldpain2go maakt het mogelijk om de oude overbodige pijnsignalen als het ware uit te schakelen. Het onbewust brein speelt een belangrijke rol bij het in stand houden van deze pijn.

 

Als gecertificeerd trainer van de Oldpain2go methode, ga ik in gesprek met het onbewust brein om te achterhalen in hoeverre de pijnsignalen nog nuttig zijn. Je onderhandelt als het ware met het onderbewustzijn. Hier komt geen trance aan te pas.

 

Het is een snelle, veilige en effectieve methode met blijvend resultaat. Het mooie is dat je er niet in hoeft te geloven. Het enige dat nodig is, is dat jij van je pijn af wilt. Oldpain2go wordt succesvol ingezet bij gewrichtspijn, rugpijn, hoofdpijn, allergieën, hooikoorts, fibromyalgie en andere vormen van chronische pijn.

bottom of page